26 tammikuuta 2007

Hillan kesä 2006

Hillan elämässä ehti tapahtua paljon kesän 2006 aikana. Meidän ollessa häämatkalla Amerikassa 2 viikkoa, pääsi Hilla Lehtojen luokse Turun saaristoon ja Kuopioon ihka ensimmäiseen näyttelyynsä. Näyttelymenestys ei ollut hurja, mutta kaikkien sivullisten mielestä Hilla oli hurjan nätti.


Matkalta palattuamme haimme Hillan kotiin ja vietimme loput kesälomastamme mökillä Jänissalossa. Siellä Hilla kävi sisällä vain nukkumassa ja loput ajasta se istui järvessä ja halusi että sille heitetään damia tai palloa haettavaksi. Hilla istuskeli järvessä päivää paistattelemassa niin intensiivisesti että pikkukalat tulivat näykkimään sen karvoja aterian toivossa. Ja hilla yritti sukeltaa niitä kiinni aterian toivossa. Hillaa piti kuitenkin kokoajan vahtia, sillä välillä se lähti yksinään uimaan ulappaa koti. Kyllästyi kai tylsään seuraansa. Osan ajasta Hillalle piti seuraa naapurin Potifar, vuoden Hillaa vanhempi karkeakarvainen mäyräkoira.

Hillasta kehkeytyi myös hyvä marjastaja. Tosin pakastimeen päätyvä marjasato pieneni, kun mustikat päätyivät varpuineen päivineen parempiin suihin ja vatut se oppi ottamaan varovasti hampaillaan suoraan pensaasta.